marți, noiembrie 17

Friendship :X

CA O PRIETENIE TRECE SI PRIN FOC!
Hei! Ma plictiseam si m'am gandit sa mai scriu cate ceva pe aici...Am cunoscut`o acum un an..cam pe vremea asta:)...Mi se parea nesuferita, aiurea...Prea mare?Prea slaba?Prea urata?..Nu ..Era perfecta.Eu eram la Pd'l campanie..alea alea si a venit si ea,o mai vazusem prin scoala da` n`aveam tangente nici macar un ``Buna!`` nu ne lega.Ne`am dus in static sa umflam baloane si am vazut`o ca bea:> am baut si eu ,mai din una in alta ne`am dat la glume,nici macar nu stiam cum o cheama, nu ma interesa asa tare.A inceput sa danseze si ma gandesc eu :" asta e d`a mea!``acelasi caracter ,aceleasi gusturi in materie muzicala.Am inceput sa vorbim din ce in ce mai des pe YM.Pe la club stateam impreuna..si uite ca anturaju` comun ne`a facut sa devenim cele mai bune prietene..PRIETENIE..?
Exista multe tipuri de prietenie ...adevarata cand prietenii iti sunt alaturi si in cele mai grele momente ..atunci cand iti vine sa urlii,sa te dai cu capu de pereti,sa'ti rupi hainele de pe tine!..Prietenie falsa..cand ``prietenii `` sunt niste falsi si sunt langa tine doar atunci cand au nevoie de sprijin material
Prietenie de o seara:Cand stai pur si simplu la un chef si bei cu un necunoscut ca n`ai cu cine bea.si torni pe gat pana te faci planta!
Dar sa revin,nu ma gandeam ca o sa gasesc o prietena adevarata in ea..sau cel putin nu ma asteptam sa mai gasesc pe cineva la fel ca mine,dupa ultimul esec: cu una din cele mai bune prietene care a reusit sa ma faca de cacao si sa ma minta intr`un stil extraordinar...Whateva` nu asta conteaza..
Acum o am pe ea..Mi`e alaturi de atunci,de cand am cunoscut`o ..Niciodata nu mi`a intors spatele,niciodata n`a zis ``N`AM TIMP!``..a reusit sa ma faca sa rad atunci cand plangeam,a reusit sa ma faca sa vorbesc atunci cand nu`mi gaseam cuvintele:)!..A reusit sa faca din mine ceea ce sunt acum!
Clipe de neuitat ne leaga..De cate ori plangeam ..imi spunea si inca imi spune``Astazi cazi ,te ridici maine`ti TRECE!/ Trecutul e trecut ,viitorul conteaza acum!``...Momente in care radeam..Momente in care saream si urlam de fericire..Prima tigara impreuna,primul pahar de votka,primul dans..Toate astea au ramas in sufletul meu acolo undeva..nici cea mai mare furtuna nu le poate sterge!..
Te iubesc Geo pentru tot ce insemni si pentru tot ce faci pentru mine>:D<

5 comentarii:

  1. ce credeai mah :x ca sunt eu nesuferita [-(..
    nesuferita asta te iubeste :-w
    si cu ea ai baut pana la extrem :))
    si cu ea ai atatea amintiri 8->
    unforgetable memories :x
    te iubesc mah >:D<
    mi-ai fost alaturi zile bune si nopti grele
    ca imi spuneai trecutul e trecut, viitorul conteaza acum :(
    e sysa mea mah, si e parte din mine, vreau sa te vad zambind , urland de fericire :X

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.youtube.com/watch?v=o0AxH8gyd84

    RăspundețiȘtergere
  3. ziceai ca stergi articolul >:p
    vacutzo ce esti [-( azi nu te-am batut, si nici maine nu vin sa-l vad pe romeo fantastic =))..daca e mijto dai un sms ceva sa vin sa-l vad pe palalila regele sexului =))

    RăspundețiȘtergere