luni, iunie 20

Waiting..

Banuiesc ca toti oamenii stiu cum e asteptarea, si daca au cunoscut acest sentiment, cred ca si ei stiu ca asteptarea omoara orice, te distruge incetul cu incetul, fara sa tina cont ca in tine zace un suflet peste care au nins atatea greutati de`a lungul timpuli. Un suflet poate fi tanar la 80 de ani, insa poate fi batran, si subred la o varsta frageda. Depinde ce`ti rezerva soarta.
Stii cum e sa astepti, sa te uiti din clipa in clipa spre usa, si sa speri ca aceasta se va deschide din nou? sau sa asculti linistea care te inconjoara ,sperand ca soneria telefonului s`o patrunda dintr`un moment in altul?
Si`atunci cand suna.. sute de fiori iti cuprind trupul, si rasuflii usurat, stiind ca persoana cea mai draga, persoana in fata careia ti`ai deschis sufletul de`atatea ori, si pe care o iubesti mai mult decat pe tine inca e acolo, si timpul nu ti`a rapit`o!
Asa sunt facuti oamenii de astazi, si banuiesc c`asa au fost facuti dintotdeauna. Eu cel putin ma bucur de cele mai marunte lucruri, si le pretuiesc ca si cum "maine"nu exista . Insa cel mai de pret lucru pe care am invatat sa`l pretuiesc de aproape doi ani este sufletul tau., pe care am incercat sa`l ocrotesc inca din primele clipe. Si stiu ca uneori am dat gres, si mi`a parut rau.. insa n`am renuntat . Muncesc din greu pentru asta, insa cateodata ma plictisesc sa muncesc din greu si`mi impun mie ca trebuie sa MUNCESC MAI MULT DECAT ATAT daca vreau ca sufletul tau sa doarma linistit!

Un comentariu:

  1. Da, majoritatea omenilor stie ca viata nu-i decat o asteptare continua. E un loc de tranzit, cum zicea Paler, unde astepti pe un peron doar ca sa-ti gasesti loc intr-un tren. Asa ca asteptam, nimeni nu ne impune cand sau cum sa ne parasim gara, dar s-ar putea ca trenurile noastre sa aiba intarzieri sau, mai rau decat atat, sa ne fie anulate. Abia aunci asteptarea a fost zadarnica: in momentul in care nu mai soseste niciun tren.

    RăspundețiȘtergere