vineri, ianuarie 22

I`m yours!

Mi`e tare greu! Ascult melodia noastra la infinit..fara sa ma satur vreodata de ea! A trecut putin..foarte putin..si totusi mi se pare o eternitate! O stare de neliniste ma prinde in lanturi..si ma strange cu putere..Nu vrea sa`mi dea drumul! nu...!
Si simt ca ma scurg usor..usor pana n`o sa mai exist! Dar continui sa sper! Timpul mi te`a rapit..dar stiu ca tot el mi te va aduce inapoi..candva!
"Ma simt ca un copil..de mult nu m`am mai simtit asa coplesita..si lacrimile curg in voia lor" ..nu le pot opri...nici nu incerc! oricum va fi in zadar! ...
Cine sunt eu fara tine? cine sunt eu daca nu sunt cealalta jumatate din intreg?..cine? Si fug intr`un cerc..fara sa ma opresc..fara sa ametesc! Alerg mereu! ...E ca o goana dupa "aur"...
Fiecare bataie a inimii mele,fiecare suflare,fiecare lacrima,fiecare zambet....iti sunt dedicate tie! Pentru tine m`am nascut..si pentru tine`as vrea sa mor!
Nimic nu ma doboara atunci cand am dragostea ta!.. si simt ca cerul se sfarama in mii de bucati! Dar eu vreau sa ramana intact! pentru ca ..traim sub acelasi cer..si aceeasi stea ne vegheaza! O sa ne fie bine ...o sa ne fie greu nu conteaza,n`am de gand sa`ti dau drumul! A ta pentru totdeauna!
Nu vreau sa zambesc pentru altcineva..nu vreau sa fiu tinuta`n brate de altcineva ..nu!
Nu vreau sa existe un alt NOI..! And I miss you so much! ..I give you my pain! :X

Un comentariu: