marți, ianuarie 19

Nedrept!

Nimic..nimic urat..un nimic care doare!
de ce mereu ? cand ma simt atat de bine ,atat de fericita,atat de sus..ajung sa cad cu putere!
Lacrimi..aceleasi lacrimi carora nu le duceam dorul revin mereu..mai grele ,mai dureroase!
Mereu..mereu din motive diferite aceeasi durere! De ce cand sunt fericita ..viata imi joaca feste.si te duce departe! Atata mizerie in interiorul meu! Si nu e drept..!
Incerc sa ascund..zambesc schitat sa dau impresia ca nu doare! oare reusesc? oare nu se observa expresia vaga de pe chipul meu?..
Caut in tine mereu un nou inceput! te intorci si pleci ..dar nu pleci fara sa te intorci! si mereu parca mai frumos, diferit dar mereu acelasi tu! Acelasi chip bland cu ochi mari imi readuce mereu zambetul uitat pe buze! imi reamintesti mereu cum era atunci! cand eram doar NOI si parca lumea era a noastra! "Si cand dragostea sopteste parca tot pamantu`i mut!"..
Si cand pleci totul ingheata in jurul meu! devine urat,hidos,terifiant! si`atunci nu mai vreau nimic,nimeni nu ma intelege..ma inchid in mine si plang cu zambetul pe buze!
Nu stie nimeni ce simtim ..cata durere ramane atunci cand pleci!..nu pentru ca vrei ci pentru ca TREBUIE!
Ma chinui sa`nteleg..degeaba! linistea mea se risipeste odata cu tine..iar iubirea mea ramane in lacrima ce ti s`a scurs usor pe fata! Chipul tau! imi va fi dor sa`l atingi..sa`l vad si sa`mi dau seama din gesturi ce simti!
Ne va fi dor si doare! ..dar dorul asta..aduce cu el ceva bun care parca mai stirbeste uratenia distantei! aduce o dragoste mai puternica!
Cu fiecare plecare de`a ta..cu fiecare revenire ..ceva ne leaga mai tare! Si e un "ceva" inexplicabil pentru ceilalti..doar noi ii deslusim misterul!...doar noi! nu eu..sau tu..NOI! ..
Mereu te`auzeam "de mult am incetat sa fiu doar eu..acum suntem NOI iubita!:X"
Daca ar fi sa aleg lucrul cel mai bun ..din toate cate exista eu te`am ales pe tine!
pentru ca stiu..ceva imi spune ca nu exista altul mai bun!
Si iar plang! nu stiu de ce..dar o fac! Involuntar inima`mi porunceste si chiar daca doare ingrozitor ceva imi spune ca va fi bine! Stiu..e nedrept, e dureros, dar merita! si cand ma intreb de ce ..e simplu raspunsul il gasesc in tine ! in NOI!..
Tanjesc dupa tine..tanjesc dupa o clipa in care sa`mi zambesti si sa`mi spui in soapta "te iubesc!" ..asa cum o faceai atunci!..si simt ca asta se va intampla din nou! Imi va fi dor..imi va fi rece! .....

Un comentariu:

  1. vezi tu...iubirea, prima iubire...cand inveti sa iubesti...fara sa iti pese de nimic...o ai mereu in inima ta,,,mereu, mereu...si poate se destrama...si poate totul dispare...dar ea nu, ea e mereu acolo...mereu...si asteapta, asteapta sa o regasesti...mereu...pentru ca ea mereu va exista...pentru ca...o data iubesti cu adevarat, restul sunt pasiuni..si iti dai seama ca ele se transform in dezamagiri..nimic mai mult..si ca tu, vrei la vechea te iubire...sa o iei de la inceput...sa fie totul cum a fost...Poate exista distanta...poate exista alte persoane..dar...daca voi va iubiti..nimeni nu schimba asta...nici timpul..la un momendat o sa crezi ca nu mai iubesti,dar nu e decat subconstientul tau educat in asa fel sa accepte lucrul asta, pentru ca...daca iubesti...mereu va fi asa...


    ps:o sa fie bine
    (mda..si eu vorbeam cu tine,pe mess,dar trebuia sa spun aici ceva...)

    RăspundețiȘtergere