marți, ianuarie 19

A new begining!

Si ai plecat!..nu ti`a pasat ..ai lasat`o acolo singura cu ale ei lacrimi..intr`un colt de abis! Pentru tine n`a existat durere , sentimente de remuscare ..doar telul tau a contat! ..i`ai luat totul..i`ai lasat doar nimicul ala urat..si cateva clipe de fericire pe care si le amintea cu greu! Gandurile ei se risipeau ca nisipul in desert ..ca valurile marii cand se lovesc de tarm! nu te`a durut? n`ai vrut sa o strangi in brate cu putere si sa nu`i dai drumul niciodata?
Tristete,suferinta,lacrimi, durere eterna ,si`un inacceptabil adio!..de ce ai lovit`o mereu cu minciunile tale meschine!? cum poti sa rostesti "te iubesc!" si`apoi sa dispari brusc?
Si plangea..plangea mereu! era singurul lucru pe care stia sa`l faca acum!..singurul lucru involuntar care`i reusea perfect! cu fiecare lacrima care se izbea puternic de obraz..ii aparea in gand o amintire..buna sau rea!..nu conta asta ..! Oricum ura stersese frumosul! .. nu te`ai gandit ca impreuna sunteti de neclintit? nu te`ai gandit ca amandoi sunteti plasmuiti din aceeasi materie?..erati facuti cu grija..din dragoste si fericire! nimeni nu`si imagina ca proveniti din uratul pamantului..din uratul ala din care si tu si eu si ea si ceilalti suntem facuti..era perfect pana te`ai gandit tu sa`i narui orice gand bun!
Acum a uitat sa zambeasca..pentru ca tu erai zambetul ei..din pacate ai preferat sa devii lacrimi! si nu de fericire!..pana si luna zambea cand va sarutati cu patima sub cerul de vara..ca o lacrima de clestar speranta si dragostea va uneau! ..erati un intreg care s`a rupt odata cu decizia ta stupida!..
Si`au trecut ani ..dar ea era nevazuta! statea inchisa intre 4 pereti ..acolo` te regasea in fiecare coltisor..in fiecare obiect! erai tu..doar tu! n`a existat si inca nu exista un altul pentru ochii ei!
Inima ei nu accepta pe altcineva..! Si`ntr`un tarziu ti`ai dat seama..si`ai inceput sa te caiesti!
te durea cumplit! acum simteai prin ce trece ea din clipa in care ai calcat pragul casei..si nu te`ai intors!..Si`ai fi vrut s`o strangi in brate sa`i spui ca o iubesti! dar gandul c`ai ranit`o si ca te`ar putea respinge ...ca niciodata nu va mai fi la fel te retinea!
Doreai cu patima sa fiti din nou impreuna! si te`ai intors acolo..ai gasit`o in acelasi loc in care o lasasei cu sperantele spulberate!..Si`ai revenit in viata ei..un altul! acelasi dar totul altul..te`ai schimbat in numele dragostei ..i`ai oferit o noua viata..un nou inceput!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu