miercuri, ianuarie 13

Sunt pitipoanca deci exist!

Nu stiu cum sa incep..de unde si mai ales cu ce subiect!..Mi`e foarte greu pentru ca ma uit in jur si vad prea multe exemple de prostie abundenta! Cateodata ma apuca greata..teama ca o sa ne ducem dracu!
Ma gandesc sa mai scriu un articol despre "pitiponcime" ca altfel nu ma simt bine!
unu singur nu e de ajuns! Cunosc o multime de fete PITIPOANCE! fetite care ar face orice sa atraga atentia ..sa fie bagate`n seama chiar si cu o ofensa ceva..! macar sa le acorzi cateva secunde din timpul tau pretios!
Sunt genul de fete "vai mama lor" care se cred "jm3" ..adica frate n`ajunge nimeni la nivelul lor! deci te rog nu incerca! au mintea prea odihnita si s`ar putea sa te bata cu experienta!..
In fine sunt un fel de "the balkan girls" din Plaietzu` city!
Dar totusi hai sa nu fiu chiar atat de rea si de critica! Cu toate ca`mi place sa fiu subiectiva in majoritatea circumstantelor! Sunt tot felu` de pitipoance in tot felul de locuri! Sincer unele au devenit asa poate datorita anturajului..unele se prefac pentru a se integra"cica".. dar sincer nu cred ca asta atrage popularitatea! Si unele au asta in sange asa s`au nascut ..:-? la naibaa fata`n puii mei..NU`I NIMENI CA ELE!
In cotidianu` monoton se gandesc ele sa aduca putin pigment si sa`si puna o tona de gloss ROZ pe "botic" ca altfel nu se poate! daca ar putea si`ar face buzele kilometrice ca sa fie pă trend!
Se implica in tot felu` de conflicte ..acuza pe nedrept! de ce credeti? simplu pentru atentie bai! nu se simt bine ignorate..si atunci ce "proceseaza" creierasul lor obosit!
- A pai sati ca zic eu ceva de asta..sa isc un scandal! si cand sunt intrebate "de ce"?
"a pai sa veezi ca nu eu ca n`am facut ":-j pledeaza in rolul de victima fetitele ! se cred genii!
De obicei curentu` asta de "dive" incepe asa prin liceu` cand devin boboace! si se gandesc sa abordeze totu`n forta..!
Auziti fetele aveti nevoie de o viata! .. pe care sincer o aveti dar nu v`ati dat inca seama!
Sfat amical ma! incercati sa va traiti propria viata nu pe a altora!
Cum spuneam ! "SUNT PITIPOANCE DECI..EXIST!

Un comentariu:

  1. "..acuza pe nedrept! de ce credeti? simplu pentru atentie bai!"

    Eu nu cred ca asta e explicatia pt actiunile lor..neexplicabile.:))
    ar putea sa fie pt ca se stiu proaste,neacceptate,si incearca sa faca ceva bun..ca sa ajunga sa greseasca..si sa judece pe nedrept.
    Sau poate pt ca vor sa se bage intr`o actiune pt a afla vinovatul,si aici s`ar gasii explicatia ta..ca vor atentie.
    Sau din vanitate si dorinta de a avea suprematia,de a stii si a deslusii ceva ce altii n`au fost in stare..atunci acuza cum apuca.
    Acuzatul asta pe nedrept nu`i chiar asa de simplu de primit ca expresie. Putem gasii o groaza de situatii..dar mai putin bune,pt ele. Oricum,ai dreptate,si am face bine sa scapam de ele..dar nici Dumnezeu nu stie calea.

    RăspundețiȘtergere