duminică, februarie 7

who knew?


Asculta mai multe audio Muzica
Ce`ti pasa tie de ce am postat melodia?..
Am postat`o pentru ca am o stare naspa , stare de nervi de neliniste, o stare care ma face sa urasc tot ce imi iese in cale!
Si da, am postat`o pentru ca mi se potriveste de minune, caracterizeaza situatia in care ma aflu acum! ..
Mi`e dor..Pa!

5 comentarii:

  1. o da, ai scris intr`o stare de agitatie.
    o da asta asa e.

    aa hai ca parca m`ai visrusat si pe mine am devenit agitata.
    pa .

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm..e ceva ciudat aici. Ceva ce nu se leaga. I mean..intotdeauna zici "ce`ti pasa tie?"..sau ceva care are cel putin aceeasi idee. Ai zis asta de mai multe ori pe blog..si pare ceva ciudat. Adica..simti vreun fel de desfatare personala,de marinimie a ta,de importanta acordata in plus tie daca repeti asta..la modul in care se considera ca exista intr`adevar persoane care sa critice..iar daca exista,atunci demonstreaza ca esti o persoana inteligenta si nu le baga in seama.
    E o vorba cam neconventionala..da` se potriveste.. "te simti plina de tine"..dar in posturile de pe blog da o nota stupida,pe bune.

    p.s. Stiu ca am stat sa scriu romane aici[de fapt n`am stat mai mult de 2 minute..],dar chiar ma gandeam de mai mult timp la asta si trebuia s`o zic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai o floricica de la mine:)
    http://sunrise-morning.blogspot.com/2010/03/floare.html

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu situatia ta... dar stiu cum sunt eu cand vreau sa ascult melodia aia :) e o melodie foarte faina :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Si totusi,n`am vrut sa sune chiar ca pari plina de tine,dar asta se simte cand citesti articolele. Si n`avea cum sa te ajute comentariul meu,nimanui nu`i pasa de asa ceva,dar am preferat s`o zic ca sa ai grija fata de tine..
    Si daca,din nefericire,se va ajunge in situatia in care vei intelege ce am vrut sa zic prin "ai grija de tine" atunci..bafta.

    RăspundețiȘtergere