marți, august 23

Cut the bullshit

Mi-as dori sa aplic o metoda de a arata idiotilor limitele limbajului,un fel de scrisoare de dragoste in neant,obscena pana la Dumnezeu,dar atat de romantioasa,incat sa-i dea lacrimile si ultimului oligofren.
Asta pentru ca toti apretatii se gandesc sa imblanzeasca fiara din ei,gratie uzantelor sociale si a unei diplomatii prost intelese.Ca asa te pacalesc inca din clasele primare,nu ai constiinta...esti mort!
Zau?!Societatea a stricat prin educatie tot ce era mai bun,instinctual,in om,a cenzurat pornirile firesti de dreptate : "Lasa,mama,ala e patron,patronul are intotdeauna dreptate,are bani,tu esti mic,esti prapadit!"Credinta,pe de alta parte,i-a invatat pe oameni sa-si iubeasca aproapele,dar a uitat sa le spuna ca sex "is good"si ca n-ar trebui sa se puna egalitate,intre sex si santaj sentimental,cum se intampla acum.Nu mi-ai adus martisor,a rivederci sex,moncher! Unde-i respectul? Si de calci stramb intre doua santaje sentimentale,apare si-un tap ispasitor dupa ce se consuma aventura.Constiinta..mama ei de constiinta care duce la intarziere,la inactiune,la regrete,la nopti nedormite,si la temerea ca cineva va afla de toate faradelegile pe care le-ai facut fiindca ai vrut sa te simti liber si viu.Orice lucru care ti-a provocat bucurie vine dintr-o activitate,din acel instinct greu de stapanit al omului liber,restul sunt boli ale constiintei la care te supune societatea.Nu e frumos nici sa vorbesti prea mult despre sex,nici sa scrii ,dar nici sa faci sex! Bullshit! Poate e mai bine sa fii stupid atunci si sa dai din coada la ceea ce gresit te-au invatat toti virtuosii din viata ta,pana cand au devenit neregulati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu