marți, august 23

La rascruce de drumuri


Esti la rescruce de drumuri,si oricat te-ai stradui esti debusolata,nu gasesti luminita de la capatul tunelului. Sperai sa fie cineva acolo,oricine,sa te mangaie prietenos pe obrazul scaldat de lacrimi,si sa iti spuna ceva care sa`ti consoleze inima.
E oare cineva capabil,sa-ti potoleasca setea de dragoste,sa stinga focul ala care-ti mistuie maruntaiele,sa opreasca furtuna care s-a starnit de atata vreme? Exista oare acel cineva?
Privesti cu ochi goi,si deznadajduiti,si nu ai certitudinea zilei de maine,nu ai alinarea care sa-ti linisteasca haosul din launtrul tau.Ai fost captiva o perioada prea lunga,intr-o zona crepusculara,simtind ca nu exista cale de scapare,dar constientizand totusi,ca iti produci un rau iremediabil. Probabil ii placea sa te tortureze cu sentimente de durere,cu minciuni care te loveau din toate partile,ai simtit invidia,in privirea lui taioasa,si acum incerci ca un nou-nascut,sa faci pas cu pas spre alta viata.
Incerci sa dai culoare zilelor,sa stergi durerea noptilor,dar culoarea paleste, si, cu fiecare pas,simti ca drumul tau e pavat cu spini.Durerea aia care te seaca,patrunzand pana in maduva oaselor,n-a disparut nici acum.Timpul a stins lumina,in viata ta demult.. Toate sperantele ti s-au naruit,au fost spulberate de vant,parca simti si acum fiorul acela rece,care-ti zgaria pielea.
Credeai in vise? ei bine,ar fi cazul sa incetezi,pentru ca la sfarsitul zilei,totul se dovedeste a fi,doar un cosmar,care-ti bantuie anii tineretii!

Un comentariu:

  1. Durerea inseamna ca esti in viata, este parte a acestui carusel multicolor. Desi doare este totusi important ca simti.

    RăspundețiȘtergere