joi, august 11

Ultimul sarut


Atat de apasat si amar a fost ultima data.Urme de sange au ramas si acum.Gustul acela neplacut ii bantuie si astazi existenta.Insa nu face nimic sa il dea uitarii.Are o placere meschina sa isi aminteasca iar si iar,la nesfarsit atingerea rece si cruda pe care a simtit`o atunci.De ce? pentru ca refuza sa si`l scoata din minte,ii bantuie fiecare coltisor al fiintei ca si cum inca e prezent,poate mai prezent decat era atunci,cand ii simtea trupul masiv,peste sanii ei..
Toate noptile acelea in care se scurgeau impreuna pe sub lenjeria alba,toate momentele in care erau contopiti,in care se simteau unul singur,toate strangerile acelea puternice,dureroase si placute in acelasi timp,toate s`au risipit,a ramas doar cruda amintire pe care se incapataneaza sa si`o intipareasca in fata ochilor iar si iar si iar... la nesfarsit.
Functioneaza ca un mecanism ruginit,cand ajunge in punctul de a uita fie si pentru cateva clipe,durerea ramasa,se ambitioneaza din nou,sa isi aduca aminte ce`a fost!
Prefera sa isi chinuie existenta,sa se distruga la fiecare pas,decat sa uite amaraciunea ultimei amintiri. Ce daca e urata? Ea vrea doar sa isi aminteasca,face asta necontenit. In cele din urma a dat uitarii somnul,era singurul care`i putea rapii placerea de a se mutila,de a rasuci cutitul in rana.
Franturi de imagini ii strabat memoria,doua maini intinse spre trupul ei,parca incearca s`o cuprinda ca o menghina,insa ea nu reactioneaza..se lasa strivita.Ii place.De unde provine aceasta placere sadica? probabil dintr`o iubire bolnava pe care a nutrit`o ,fara sa o impartaseasca la timp.Oare el stia de gandurile fetei? Indraznea sa`si imagineze cum e sa traiesti torturat de propriile trairi? Sigur ca nu...
In cele din urma s`a napustit asupra noptierei pe care zaceau aruncate maldare de cutii cu pastile. A inghitit in sec,si cu fiecare pastila pe care o inghitea,pierdea cate o amintire.Insa amintirea ultimului sarut,atat de cruda,atat de veninoasa,a ramas intiparita pe buzele ei,chiar si in ultimul moment,cand ultima suflare i`a parasit trupul secatuit de dor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu