marți, decembrie 13

Cineva,inaintea ta

Parca vad in ochii tai ca vrei sa-mi rapesti sufletul si sa fugi,de parca ai putea scapa nevinovat.Privirea aia rece ca gheata ma atinteste si astept din clipa in clipa sa se sparga in milioane de bucati si sa-mi sfasie simturile amortite.
Cateodata iti infasori stransoarea bratelor in jurul trupului meu fragil,de parca am fi unul si-acelasi,de parca n-ai vrea sa-mi mai dai drumul nicicand.Cateodata pleci,fara sa te uiti inapoi,trantind si urland ca un disperat,de parca as fi o straina pentru tine,de parca nu ti-e mila de un suflet chinuit.
Dar stii care e lucrul cel mai greu? Ce ma doare cel mai tare? Ca nu mai simt..nu ma mai afecteaza nimic din ce faci,nimic nu-i in stare sa-mi raneasca sufletul,sa scrijeleasca rani pe cord deschis.Si stii de ce? Pentru ca e prea tarziu pentrutine,pentru noi. Nu o sa reusesti sa-mi faci rau oricat ti-ai dori,pentru ca,cineva,a facut asta inaintea ta! Cineva,mi-a luat inima in garantie,fara sa-mi plateasca macar o farama de dobanda,pentru ca in cele din urma ,mie imi apartinea. Acum ,insa,nu o mai detin,mi-a luat-o definitiv,o pastreaza undeva,departe. Timp,te rog,adu-mi inima inapoi!Lasa-ma sa fiu intreaga din nou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu